+34 696 612 592 / +34 661 648 301 info@dutchmanservices.com

Teulada Alicante

TBA
Object details

Teulada Alicante

TBA
Omschrijving

Finca Teulada te huur

Villa - Teulada Alicante

Deze Spaanse Finca is te huur en ligt in de plaats Teulada aan de Costa Blanca. De villa ligt op nog geen 5 minuten met de auto van het dorp Teulada, en op 10 minuten met de auto van de prachtige authentieke plaats Moraira met zijn mooie baai en zandstranden en gezellige winkels. Op ongeveer 20 minuten met de auto vindt u de mooie badplaats Javea met de oude stad met zijn smalle straatjes en prachtige zand- en kiezelstranden.

De Finca heeft een spectaculair uitzicht over de vallei naar het dorp Teulada en naar de plaats Moraira. En ligt ongeveer 10 minuten met de auto van de autopista naar Alicante en Valencia.
Het is een zeer rustige omgeving en toch overal in de buurt waar u heerlijk tot rust kan komen. Het huis ligt geheel vrij en is omheind. En heeft voldoende plek voor een aantal auto’s.
Op deze plek heeft u de gehele dag zon met een heerlijk zwembad. Het is heerlijk vertoeven op de terrassen deze zijn zowel overdekt als open. Ook kunt u heerlijk genieten in de avond uren onder het overdekte terras en de buitenkeuken met B.B.Q..

Deze Finca is typisch Spaans ingericht, en heeft alleen Spaanse t.v. zenders, en is wel voorzien van internet.

 

Object kenmerken
  • Villa
  • Internet